Fuldspektret olie reflekterer den naturlige komposition af hampeblomster, og anses som den mest effektive grundet entourageeffekten.

I mange tilfælde indeholder sådanne produkter også op til 0,2% eller mere THC (berusende). Derfor kan de give bivirkninger som angst og svimmelhed, og de er ikke lovlige i lande med nultolerance for THC.

Såkaldt bredspektrede produkter, er ofte produceret ved at blande få udvalgte cannabinoid- og terpenisolater. Selv om de er lovlige og sikre (THC fri), indeholder denne formel et meget begrænset antal gavnlige hampekomponenter.

Vores hold har i samarbejde med en række europæiske biokemiske specialister og laboratorier formået at kombinere fordelene ved begge.

Den avancerede CO2 chromatografiske teknologi tillader os at opfange og nænsomt fjerne 99,9% af THC molekyler fra naturligt udvundet fuldspektret olie.

Derfor indeholder H Drop ekstrakter alle gavnlige cannabinoider, terpener og flavonoider fundet i hampeblomster, ud over det berusende THC.

P. S.: Nogle producenter af høj kvalitet kalder "fuldspektrede THC fri" produkter "bredspektrede". Imidlertid er bredspektrede et misvisende udtryk, da det ikke viser hvor bred kompositionen af cannabinoider, terpener og flavonoider er. Nogle producenter tilføjer kun få isolater, men kan alligevel bruge betegnelsen bredspektret. For at undgå forvirring, understreger vi at vores produkter er bredspektrede, ud over THC.