Vores returpolitik er en del af, og skal læses i sammenhæng med, vores Vilkår og betingelser for salg. Vi forbeholder os retten til at ændre denne Returpolitik til enhver tid.

Vores returpolitik er virkelig simpel

Når du modtager din vare, skal du kontrollere den så hurtigt som muligt efter modtagelsen og altid før brug. Sørg for at få et retur autorisationsnummer inden du evt. returnerer nogle produkter til os. Du har 14 dage til at annullere din ordre i forbindelse med vores 14 dages returret, som begynder dagen efter du har modtaget dine varer.

Det er ganske enkelt, du skal bare følge trinene, der er anført nedenfor (Se venligst afsnittet “Hvad skal man gøre for at returnere en vare" længere nede).Varer skal altid returneres ubrugt og i original emballage, som de var i, da de blev modtaget. Sørg for, når du har modtaget en vare, at du udviser rimelig omhu og forsigtighed når du prøver eller inspicere det. F.eks. skal du sikre, at eventual sikkerhedsforsegling, mærker eller lign. Stadig er intakt.

Modtaget en forkert vare

Vi beklager, hvis du har modtaget en forkert vare ved en fejltagelse. Det er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig.
For at modtage en tilbagebetaling eller for at få din vare udskiftet, skal du returnere varen i samme stand som du modtog den, inden 14 dage fra dagen hvorpå du har modtaget varen.

Beskadigede varer

Vi beklager, hvis du har modtaget en vare som er beskadiget eller defekt. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være og ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig. Hvis du mener, at varen er defekt, bedes du kontakte os. Du bliver nødt til at fortælle os, præcis hvad fejlen er, og så snart som muligt efter at have opdaget fejlen. Vi vil herefter rådgive dig i, hvad du skal gøre. Vores returpolitik for defekte varer er omfattet af dine lovmæssige rettigheder.

Varen er ikke modtaget

Vi beklager, hvis du ikke har modtaget din vare. Det er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig.
For at modtage en tilbagebetaling eller en ny forsendelse, skal du informere os om, at du ikke har modtaget din vare inden for 21 dage fra den dag, du har modtaget en e-mail fra os, der bekræfter, at varen er blevet afsendt.

Hvad skal man gøre for at returnere en vare til os?

Kontakt os via din konto på online-besked funktionen.

  • Du skal informere vores kundeservice team om dit ordrenummer, den vare, du kontakter os omkring samt årsagen til returnering. Vi vil så give dig et unikt returnerings autorisationsnummer og vil bekræfte den adresse, du har brug for, for at returnere varen.
  • Pak venligst varen forsvarligt og vedlæg dit ordrenummer, navn og adresse inde i pakken.
  • Få venligst et bevis på forsendelsen på posthuset, når du sender din vare til os. Uden et bevis for forsendelsen kan vi ikke behandle din refusion eller vareombytning i det sjældne tilfælde, at din forsendelse forsvinder I posten.
  • Hvis du anmoder om en vareombytning, og produktet ikke længere er tilgængelig, vil vi returnere beløbet til det kredit / betalingskort / PayPal-konto du har brugt da du betalte for varen.
Alle varer du har accepteret ved modtagelse, og herefter valgt at returnere er dit ansvar, indtil den/de når vores lager. Du bedes derfor sørge for, at du returnere din vare til os med en leveringsservice, der forsikrer dig for værdien af varen.

Hvad vi gør herefter

Alle produkter der returneres til os kontrolleres af vores retur-afdeling. Hvis du er berettiget til en tilbagebetaling, så vil vi refundere prisen på din vare (herunder udgifter til levering). Retur behandles normalt inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen af en annulleret ordre, og senest 30 dage efter modtagelsen. Vi vil refundere det kredit / betalingskort / PayPal-konto du brugte til at købe varen.

Retur af ombytningsvarer

Hvis en vare du bestilte viste sig at være defekt, og vi erstattet det, har du ret til at annullere din ordre i forbindelse med det nye produkt inden for 7 arbejdsdage fra den dag, du modtog den udskiftede vare og få en refusion.

** OMKOSTNINGERNE VED RETURNERING AF VARER

Bemærk venligst, at vi kun kan refundere forsendelsesomkostningerne for at returnere en vare, hvis:.

  • vi har sendt dig den forkerte vare, eller
  • varen er beskadiget eller defekt; eller
  • hvis du returnerer en erstatning eller udskiftning, som du ikke ønsker at beholde.

Vi refunderer ikke porto for varer der viser sig at være i god og fungerende stand. Omkostninger ved at sende varen tilbage til dig, afhænger af emnet og vil blive meddelt til dig når testprocessen er afsluttet.

Klager

Vi beklager hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi har håndteret returnering, udskiftning eller reparation af en vare. Vi ønsker at løse problemet. Kontakt venligst vores kundeservice repræsentanter på info@hdrop.dk