Disse vilkår og betingelser (herefter »Vilkår«) regulerer brugernes ("du" eller "din") brug af hjemmesiden www.hdrop.dk ("Websitet") og dit forhold til H Drop B.V. (handler som H Drop) et selskab registreret i Holland under virksomhedsnummer 75431920 som har adresse på Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden, Holland ("vi", "vores" eller "os"). Læs dem omhyggeligt, da de påvirker dine rettigheder og forpligtelser i henhold til loven. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, bør du ikke bruge eller handle på hjemmesiden. Ved at bestille varer eller tjenester på hjemmesiden, accepterer du at være bundet af disse Vilkår. Du bør udskrive en kopi af disse vilkår for fremtidig reference.

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse vilkår, så kontakt os venligst.

 1. AFTALE

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse vilkår og bemyndiger os til at sende information (inkluderet opdaterede oplysninger) for at få oplysninger fra tredjeparter, herunder men ikke begrænset til, dit betalings- eller kreditkortnumre eller kredit rapporter for at validere din identitet og dit betalingskort, med henblik på at opnå en indledende tilladelse og godkende de enkelte købstransaktioner.

 1. ÆNDRINGER

Vi forbeholder os ret til:

 • At opdatere disse vilkår fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive meddelt dig via en passende annoncering på hjemmesiden. Det er dit ansvar at kontrollere sådanne ændringer. Ændringerne vil gælde for brug af hjemmesiden efter at vi har givet en sådan meddelelse. Hvis du ikke ønsker at acceptere de nye vilkår, bør du ikke fortsætte med at bruge hjemmesiden. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter den dato, hvor ændringen træder i kraft, er din brug af webstedet din samtykke til at være bundet af de nye vilkår;
 • Midlertidige eller permanente ændringer eller tilbagetrækninger på websitet, dele heraf, materialer, varer eller dele heraf, kan ske uden varsel, og du bekræfter ved accept af vilkår at vi ikke er ansvarlige over for dig i henhold til enhver form for ændring eller tilbagetrækning af hjemmesiden eller dens indhold.
 • Vi forbeholder os retten til at de-aktivere enhver bruger og dertilhørende brugerprofil med kodeord, hvad enten valgt af dig eller tildelt af os, når som helst, hvis brugeren efter vores mening har undladt at overholde nogen af bestemmelserne i disse Betingelser.
 1. REGISTRERING

Ved at bruge dette websted, garanterer du, at:

 • du er i juridisk stand til at indgå bindende kontrakter;
 • du er mindst 18 år gammel;
 • de personlige oplysninger, som du er forpligtet til at give, når du tilmelder dig, er nøjagtige, aktuelle og sande i alle henseender; og at du ikke udgive dig for nogen anden person eller enhed.

Du skal strakt underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige oplysninger via e-mail.

 1. PRIVACY POLICY

Vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt, og vil kun bruge disse informationer i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Derudover vil vi behandle oplysninger om dig i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Ved at bruge vores hjemmeside, giver du dit samtykke til behandling af informationen, og du garanterer, at alle dine oplysninger er korrekte.

Når du handler på denne hjemmeside, vil vi bede dig om at indtaste personlige oplysninger for at vi kan identificere dig, såsom dit navn, e-mail-adresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bekræfter, at disse oplysninger vil blive opbevaret, i overensstemmelse med registreringen, vi har med Data kommissærens kontor.

 1. BESKYTTELSE AF DIN SIKKERHED

For at sikre, at dit kredit- eller hævekort ikke bliver brugt uden dit samtykke, vil vi validere navn, adresse og andre personlige oplysninger, som du opgiver under bestillingsprocessen, med passende tredjeparts databaser.

Vi tager risikoen for bedrageri på nettet meget alvorligt. Med den stigende mængde af svigagtige kreditkorttransaktioner, gør vi alt for at sikre, at alle ordrer omhyggeligt kontrolleres ved hjælp af oplysninger, der allerede er opgivet. Det er muligt at vi i visse tilfælde kan kontakte dig for ekstra sikkerhedskontrol, og vi beder i så fald om dit samarbejde, så vi kan fuldføre denne sikkerhedskontrol. Vi tolererer ikke svigagtige transaktioner, derfor vil sådanne tilfælde blive rapporteret til de relevante myndigheder.

Ved at acceptere disse vilkår giver du dit samtykke til at sådanne kontroller kan foretages. Ved udførelsen af disse kontroller kan videregives personlige oplysninger fra dig til en registreret kreditreferencer, som kan registrere disse oplysninger. Du er forsikret om, at dette kun sker for at bekræfte din identitet og for at din kreditværdighed vil være upåvirket. Alle oplysninger bliver sikkert og nøje blive behandlet i overensstemmelse med Data Protection Act 1998.

 1. OVERHOLDELSE

Hjemmesiden kan kun anvendes til lovlige formål, og på lovlig vis. Du accepterer at overholde alle gældende love, vedtægter og regler vedrørende hjemmesiden og dens anvendelse. Du accepterer ikke at:

 • uploade eller overføreenhver form for virus, trojans, worms, logic bombs eller andet designet til at afbryde eller forstyrre den normale operationelle procedurer for en computer via websitet;
 • uploade eller overføre materiale, der er ærekrænkende, stødende, sjofel eller uanstændig karakter via websitet;
 • forsøge at få uautoriseret adgang til vores site, den server hvorpå vores hjemmeside er lagret eller anden server, computer eller database tilsluttet til vores site. Du må ikke forsøge at angribe vores hjemmeside via et denial-of-service-angreb eller et distribueret denial-of-service angreb.

Ved overtrædelse af disse bestemmelser, begår du en strafbar handling loven Computer Misuse 1990, og vi vil rapportere et sådant brud til de relevante retshåndhævende myndigheder, og samarbejde med disse myndigheder ved at videregive oplysninger om din identitet til dem. I tilfælde af en sådan overtrædelse, vil din ret til at bruge vores hjemmeside ophøre straks.

Vi frasiger os ansvar for tab eller skade forårsaget af et distribueret denial-of-service-angreb, virus eller andre teknologisk skadeligt materiale, som kan inficere dit computerudstyr, programmer, data eller andet ophavsretsligt beskyttet materiale grundet brug af vores hjemmeside, download af materiale herfra, eller på ethvert websted med tilknytning til det .

 1. TREDJEPARTS LINKS

Som en service til vores kunder, kan hjemmesiden indeholde links til andre hjemmesider eller materiale, der er uden for vores kontrol. Til din information, er vi ikke ansvarlige for sådanne hjemmesider, deres indhold eller materiale. Vi stiller os ikke til ansvar for praksis eller indholdet af sådanne hjemmesider, ej heller for eventuelle skader, tab eller lovovertrædelser skabt, eller påstås at være forårsaget, i forbindelse med brugen af, eller tilliden til enhver annoncering, indhold, produkter, materialer og tjenester tilgængelige på sådanne eksterne websites eller enheder.

 1. ORDRER

Alle ordrer er genstand for accept og tilgængelighed. Hvis de bestilte varer ikke er tilgængelige, vil du få besked via e-mail (eller på anden måde, hvis der ikke er oplyst en e-mail-adresse), og du vil have mulighed for enten at vente, indtil varen er tilgængelig fra lager eller annullere din ordre.

En ordrer behandles som et tilbud om at købe de angivne varer eller tjenesteydelser fra os, og vi har til enhver tid ret til at afvise sådanne tilbud. Du anerkender, at enhver automatisk bekræftelse på din ordre, som du modtager fra os, ikke udgør vores accept af dit tilbud om at købe varer eller tjenesteydelser, der vises på hjemmesiden. Indgåelsen af en kontrakt mellem dig og os vil finde sted, når vi (1) debitere dit kreditkort, betalingskort eller PayPal-konto eller (2) sender varerne til dig eller påbegynder ydelser, på hvilket tidspunkt vi skal sende dig en e-mail, der bekræfter, at aftalen er indgået (’Dispatch Confirmation’ eller ’Forsendelsesbekræftelse’). Kontrakten vil kun vedrøre de varer eller tjenesteydelser, hvorpå vi har bekræftet forsendelse i en forsendelsesbekræftelse. Vi forpligter os ikke til at levere yderligere varer eller ydelser, som kan have været en del af din ordre, før afsendelsen af sådanne varer eller ydelser er blevet bekræftet i separat forsendelsesbekræftelse.

Vi tager alle rimelige forholdsregler, så vidt det er i vores magt, for at holde detaljerne vedr. din bestilling og betaling sikkert, men i mangel af uagtsomhed fra vores side kan vi ikke være ansvarlig for eventuelle tab du måtte lide hvis en tredjepart skaffer uautoriseret adgang til data, oplyst af dig i forbindelse med adgang til - eller bestilling fra hjemmesiden.

Produkter der sælges på siden er ikke til videresalg eller distribution. Vi forbeholder os ret til at annullere ordrer og / eller suspendere konti, hvor vi mener produkter bliver bestilt i strid med denne bestemmelse.

Du vil påtage sig ansvar og risiko for produkter, der er blevet leveret til den leveringsadresse, du har angivet ved bestilling af produkterne. Har du opgivet en forkert leveringsadresse, eller afhenter du ikke produkterne fra en leveringsadresse du har angivet, påtager os intet ansvar. Uanset at risikoen for tab eller beskadigelse af produkterne kun overgår til dig, når de er leveret til leveringsadressen, overgår ejerskabet af produkterne til dig senere af: (a) de produkter, der sendes af os; og (b) os modtager betaling for det samme.

 1. FORTRYDELSESRET

Hvor du har købt varer eller tjenesteydelser som en forbruger (dvs. til privat brug i modsætning til erhvervsmæssig brug), skal du bemærke, at du har ret til at annullere en afsluttet ordre inden for 7 dage fra dagen efter du har modtaget varerne. ( Såkaldt ’Cooling off periode’)

Hvis du annullere en ordre inden for perioden skal du:

 • Kontakte os og gøre opmærksom på at du ønsker at annullere ordren ved at skrive til på H Drop B.V. (trading as H Drop), info@hdrop.dk
 • du skal bevare varer og sikre, at de er holdt i samme stand, som de var, da de blev leveret, indtil de enten hentes af os eller leveres tilbage til os af dig,
 • Hvis vi skal hente din varer giver vi dig besked om hvornår dette sker. Varer vil blive hentet af os inden for 28 dage fra vores modtagelsen af din annullering, og vi vil opkræve omkostningerne ved afhentningen og trækker dette fra enhver skyldige beløb fra os til dig.
 • Vi vil refundere beløb vedr. annulleret ordre senest 30 dage efter modtagelsen af din opsigelsesvarsel

Hvis du returnerer en vare til af en anden årsag (fx hvis du tror at en vare er defekt), vi vil undersøge de returnerede varer, og i det omfang, vi finder os enige i at varen er defekt, vil vi enten reparere eller udskifte alle defekte varer eller refundere prisen på defekte varer fuldt ud (inklusive eventuelle leveringsomkostninger samt rimelige returomkostninger). Følg venligst vores godkendelsesprocedure af returvarer ved at kontakte os via telefon eller e-mail. Kontakt os venligst så hurtigt som muligt og helst inden for 3 dage efter modtagelsen af dine varer. Hvis vi opdager, at en returnerede vare ikke er defekt, så er du ansvarlig for porto omkostninger.

Oplysninger om din lovbestemte fortrydelsesret, og en forklaring på, hvordan du gør brug af denne ret, Findes i Forsendelsesbekræftelsen. Denne bestemmelse påvirker ikke dine andre lovbestemte rettigheder som forbruger.

 1. PRIS OG BETALING

 

Alle viste priser på siden er inklusiv moms (hvis relevant) i de nuværende satser. Vi forbeholder os dog ret til at ændre priserne til enhver tid uden varsle (bortset fra, hvis eventuelle prisændringer vil påvirke ordrer, på hvilke vi allrede har sendt en forsendelsesbekræftelse på).

Betaling kan ske ved de fleste typer kredit- eller betalingskort eller via din PayPal-konto. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når dine varer afsendes til dig.

I det usandsynlige tilfælde, at prisen på betalingssiden er forkert, og vi opdager det før vi accepterer din ordre i overensstemmelse med punkt 9, er vi ikke forpligtet til at sælge varen til dig til den misviste pris. Vi forsøger altid og sikre, at priserne på varer, der vises på vores hjemmeside, er nøjagtige, men der kan forekomme fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på de varer, du har bestilt, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt, for at oplyse den korrekte pris, og herefter bekræfte eller annullere din ordre afhængig af dit ønske. Hvis du annullerer din ordre, og du allerede har betalt for varerne (men de er endnu ikke blevet afsendt), vil du modtage en fuld refusion.

Du bekræfter, at det betalingskort eller PayPal-konto du benytter til betaling er dit. Alle kortholdere vil blive valideret og autoriseret af kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort nægter at tillade betaling til os, uanset årsag, frasiger vi os ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering.

 

Vi tillader dig at bruge rabat koder på de vilkår og betingelser, som de bliver udstedt, som blandt andet kan omfatte vilkår for din berettigelse til at bruge dem (fx en aldersgrænse), og et loft på maksimal ordreværdi. Bliv venligst bekendt med disse vilkår og betingelser, før du placerer en ordre, som vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere, hvis vi vurdere at vilkår ikke overholdes, selv om dit kredit-eller betalingskort er blevet opkrævet. Hvis der er uoverensstemmelse mellem de vilkår og betingelser, der knytter sig til rabat koder, og disse vilkår og betingelser, vil vilkår og betingelser for rabatkoden være gældende. En kopi af vilkår og betingelser for rabatkoden kan fås ved at maile eller ringe til vores kundeservice på:

E-mail-adresse: info@hdrop.dk

 1. IMMATERIALRET

Indholdet af hjemmesiden er beskyttet af copyright, varemærker, database og andre immaterielle rettigheder, og du anerkender, at materiale og indhold, der leveres som en del af hjemmesiden forbliver vores eller vores licensgivere.

Du kan hente og vise indholdet af hjemmesiden på en computerskærm, gemme indhold i elektronisk form på en disk (men ikke nogen server eller anden lagerenhed tilsluttet et netværk) eller udskrive en kopi af indhold til eget, personlige, ikke-kommercielt brug, forudsat at alle ophavsretsmæssige forhold om ejendomsret bevares. Du må ikke på anden måde gengive, ændre, kopiere, distribuere eller anvende indhold eller andet materiale på hjemmesiden til kommercielle formål.

 1. ANSVARSBEGRÆNSNING

LEVERING AF VARER

 • (a) Med forbehold for paragraf 14 (b), hvis vi ikke overholder disse vilkår, skal vi kun være ansvarlige for tab du lider som direkte resultat af af vores misligholdelse (uanset om dette opstår i kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed), misligholdelse af lovbestemt pligt eller anden måde), som er en forudsigelig konsekvens af en sådan fejl.
 • (B ) Intet i disse Betingelser udelukker eller begrænser vores ansvar for:
 • (i) død eller personskade forårsaget af vores forsømmelighed;
 • (ii) bedrageri eller bedragerisk vildledelse
 • (III) enhver overtrædelse af forpligtelser der fremgår af § 12 i Sale of Goods Act 1979, eller § 2 af Supply of Goods and Services Act 1982;
 • (IV) defekte produkter under Consumer Protection Act 1987; eller
 • (v) enhver forsætlig krænkelse af disse vilkår, der vil giver dig ret til at opsige kontrakten; eller
 • (vi) alle henseender, der ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar for.

ANVENDELSE AF HJEMMESIDE

Websiden er til rådighed på et "som er" og "som tilgængelig" basis uden nogen bestemt beskrivelse eller godkendelse, og vi giver ingen garantier, med hensyn til hverken siden eller anvendelsen heraf. Du anerkender, at vi ikke kan garantere, og ikke kan være ansvarlig for sikkerhed eller privatliv af hjemmesiden og eventuelle oplysninger fra dig. Du bære selv risikoen forbundet med brugen af internettet.

Vi forsøger efter bedste evne at sikre, at materiale på hjemmesiden er korrekt, hæderlige og af høj kvalitet, men frasiger os ansvar, hvis dette ikke er tilfælde. Vi frasiger os ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser og eventuelle følger opstået fra brugen af sådanne oplysninger eller for eventuelle tekniske problemer, du kan opleve med hjemmesiden. Hvis vi bliver bekendt med eventuelle unøjagtigheder i materialet på hjemmesiden vil vi forsøge at rette op på dette, så snart vi med rimelighed kan

Især fraskriver vi os alle forpligtelser i forbindelse med følgende:

 • Hjemmesiden ikke lever op til dine eventuelle systemkrav, udstyr, software eller lign.
 • Tekniske problemer, herunder fejl eller afbrydelser af webstedet
 • u-egnethed, upålidelighed eller unøjagtighed af hjemmesiden; og
 • at hjemmesiden ikke opfylder dine krav.

I det omfang gældende lovgivning tillader det, accepterer du, at vi ikke vil være ansvarlig over for dig, eller nogen tredjepart, for eventuelle følgeskader eller hændelige skader (som begge kontraktvilkår omfatter, uden begrænsning, ren økonomisk tab, tab af fortjeneste, tab af forretning, tab af forventede besparelser, spildte udgifter, brud på privatlivets fred og tab af data) eller enhver anden indirekte, særlige eller straffende skader, der opstår af eller er relateret til din brug af hjemmesiden.

 1. ADSKILLELSE

Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser anses for ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse anses udskilt fra alle andre dele af vilkårene og skal ikke påvirke gyldighed eller håndhævelse af de resterende bestemmelser.

 1. AFKALD

Intet afkald fra vores side skal fortolkes som et afkald på en foregående, eller efterfølgende misligholdelse af en, bestemmelse.

 1. HELE AFTALEN

Disse vilkår udgør hele grundlaget for enhver aftale mellem dig og os.

 1. LOV OG JURISDIKTION

Disse vilkår er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Holland, og eventuelle tvister vil kun blive afgjort af de hollandske domstole.

 1. ANMELDELSER

Hvis du indsender en bedømmelse, giver du os en ikke-eksklusiv, royalty-fri, vedvarende og uopsigelig ret til at bruge, gengive, ændre, tilpasse, publicere, oversætte, skabe aflede værker fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.

Du giver H Drop og under-licenstagere ret til at bruge det navn, du opgiver i forbindelse med sådant indhold, hvis de ønsker.

Du accepterer at give afkald på din ret til at blive identificeret som forfatteren af sådan indhold, samt din ret til at modsætte sig utilsigtet brug af sådant indhold.

du accepterer på anmodning at udfører alle yderligere handlinger der er nødvendige for at udnytte de ovenstående rettigheder du har givet H Drop med dit indhold.

Du repræsenterer og garanterer, at du ejer, eller på anden måde kontrollerer, alle rettigheder til det indhold du videregiver; at indhold eller materiale på tidpunktet hvorpå det forelægges H Drop:

 • er korrekt;
 • ikke overtræder gældende H Drop retningslinjer, og ikke vil forvolde skade på nogen person eller enhed (herunder; at indholdet eller materialet ikke er ærekrænkende). Du accepterer at skadeløsholde H Drop for alle krav rejst af en tredjepart mod H Drop, i forbindelse med en overtrædelse af nogen af disse garantier.

Vindere af anmeldelses-konkurrencer vil blive underrettet via e-mail.